grill “Kod Dede”

Dobrodošli

OSJETITE PRAVI GRILL I UKUSNU HRANU

Kod Dede griil je tradiconalni restoran sa vrhunskim drvenim roštiljem i ukusnim menijem za sve. Poznati smo po vrhunskoj kvaliteti i top smo grill restoran u Zagrebu.

GLAVNA JELA
SVJEŽE I VRLO UKUSNO PEČENO

VRHUNSKI PRIPREMLJEN ROŠTILJ

Prečko 5C Zagreb

O nama

Dobitnik certifikata za izvrsnost2017

17 godina obiteljske tradicije

Kapacitet 38 stolova, 2oo sjedećih mjesta. Osjetite pravi grill i ukusnu hranu u spoju toplog i rustikalnog prostranog ambijenta. Domjenci, eventi, krizme, sastanci.

meni

Odlična hrana i super osoblje! Jeli lignje na žaru, moj prijatelj je jeo goveđi kolač i sve je bilo odlično! Definitivno se vraćamo

– Stela – Google local guide

Savršena hrana na bazi mesa. Usluga je top vrhunska. Ako planirate posjetiti,pazite na špicu, puno gostiju!

– Toni Buric

Izvrsna hrana, super osoblje! Jedan od mojih omiljenih u Zagrebu! 🙂

– Petar Starcevic

Ljetna i zimska terasa

parking, prostrani unutarnji prostor

“Pomislit ćete da se nalazite u starinskom rustikalnom restoranu obloženom drvetom i rezbarijama. Na ulazu vas čeka bačva iz 1909 godine.”

– KOD DEDE

U dobrim ste rukama. Osjetite pravi grill i ukusnu hranu

GLAVNA JELA

Mi smo grill “Kod Dede”, restoran specijaliziran za jela s roštilja. Osjetite pravi grill i ukusnu hranu u spoju toplog i rustikalnog prostranog ambijenta. Očekuju vas razna jela s roštilja: ćevapi, ražnjići, varijacije na temu pljeskavica i dodatne majstorije od mesa poput beefsteaka, zagrebačkog, vratine i purećih prsa.

Uz standardnu ponudu priloga; pommes frites i razne salate, donosimo vam gravče na tavče, krumpir na police i đuveđ. Porcije su velike a o kvalitete ćete odlučiti Vi. Veliku pažnju posvećujemo i prezentaciji jela sa prigodnim ukrasima. Miješano meso je iz vlastite izrade, miješano – svinjetina – bik, u obradi naših vrsnih grill majstora.

Najkvalitetniji sastojci

Sva jela od mljevenog mesa su izrađena od miješanog mesa: svinjetina, bik. Zadržavamo prava izmjene cjenika. navedene cijene su informativnog karaktera. Sve pohvale, pritužbe šaljite na:

info@koddede.com

Ukusna jela sa roštilja, klasično, rustikalno, lijepo okruženje

“Odlična hrana i usluga, jedan od najboljih restorana u Zagrebu. Atmosfera je topla i gostoljubiva. Posjetiteako želite jesti dobar roštilj.”

“Čisti užitak. Moja obitelj i ja uživali smo u obroku s dobro pripremljenim roštiljem, ugodnom kućnom atmosferom i brzom uslugom.”

“U ovom restoranu možete pojesti mnogo balkanskih specijaliteta po pristupačnim cijenama. Vrlo ukusno, probajte “malu platu” za jednu svoju gotovo za dvije osobe.”

“Odlični ćevapi i lepinja, ploče hrane za testiranje. Točeno pivo. Odlična usluga.”

A title

Image Box text

A title

Image Box text

A title

Image Box text

A title

Image Box text

A title

Image Box text

A title

Image Box text

A title

Image Box text

A title

Image Box text

Ako želite regionalnu hranu s roštilja, svježu salatu s odličnim i ukusnim prilozima mi smo mjesto za vas mjesto

GOOGLE MAPA